Fotózások a karantén után

Fotózások a karantén után.

Úgy gondolom lelkileg és fizikailag is embert próbáló napokon vagyunk túl. A karantén nyomott hagyott, ha máshol nem, a szobamérlegen ezt le tudjuk követni 🙂
Eltelt két hónap és, már nagyon vártam, hogy újra fényképezőgépet tartsak a kezemben. Sokatokban merülhet fel a kérdés: „hogyan zajlanak most a fotózások?”
Az újszülött fotózások helyszíne továbbra is Fehérvári úton található stúdióm. Minden alkalommal korábban érkezem, fertőtlenítővel mosok fel, az eszközeimet is fertőtlenítem. Végig maszkban és kesztyűben végzem a munkám, a maszk viselésére Titeket is kérlek.

Tudom, nehéz volt az elmúlt időszak, azt hiszem a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy tanulunk belőle és tovább lépünk.
Szívem csücske az újszülött fotózás, szeretem elkészíteni ezeket a képeket, és mindig büszkeséggel tölt el, amikor látom a munkámat egy-egy vászonképen, vagy keretben az otthonotok díszeként.

Meggyőződésem, hogy odafigyeléssel újra biztonságban tudjuk érezni magunkat és folytatódhatnak a fotózások a karantén után is.

A kényszerpihenő alatt kicsit megújítottam a kelléktáramat, az újszülötteknek és kismamáknak egyaránt találtam szép dolgokat. Már nagyon várom, hogy felavathassam őket. 🙂

Továbbra is várlak Titeket szeretettel, fokozott figyelemmel, töretlen lelkesedéssel stúdiómban.
Ha kérdésetek volna, keressetek bátran.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Scroll to Top