Újszülött fotózás

Különleges és törékeny időszak és csak pár napig tart, hamar elillan és sosem tér vissza. Ezért érdemes megörökíteni az apró talpakat, a csöpp kis testet, az ajándék mosolyokat, hogy azok örök emlékek maradjanak.

Fotóimhoz pamut és gyapjú ruhákat, sapkákat használok, ezek puhák és nem allergizálnak. Kellékeim egyedi, kézzel készült darabok, amik segítségével törekszem különleges, ugyanakkor letisztult fotókra, amik kiemelik az újszülöttek szépségét, törékenységét.

A legideálisabb ha 4-14 napon fotózunk. Ilyenkor még aluszékonyak, kevésbé zavarjuk Őket a mozgatással, öltöztetéssel. Fontos, hogy amennyiben nincsen egészségügyi akadálya, akkor tartsuk be ezt az intervallumot, mert később napról napra éberebbek, ami nagyban nehezíti mindenki dolgát.

Az egész fotózás alatt a kicsi komfortja és biztonsága a prioritás. A fotózás 3-4 órát vesz igénybe általában, de mivel maximálisan a kicsihez igazodunk, és minden baba más, így ez lehet kevesebb, de akár több is.

Próbáljatok ellazulni a fotózás idején, legyetek nyugodtak, babátok jó kezekben van. Ha Ti nyugodtak vagytok, Ő is az lesz.

A fotózás helyszíne a stúdióm, ahol meleg, barátságos környezet és sok-sok kellék vár Benneteket. Csupán a kicsi ápolási szereit kell hoznotok, a többiről én gondoskodom.

Érdemes már a várandós időszakban egyeztetnünk, főleg ha gondolkodsz kismamás képekben is.

Újszülöttek számára mindig van  1-2 szabad időpontom, de kérni szoktam, hogy értesíts aznap, amikor megszületik, így tudom igazítani a már lefoglalt időpontjaimhoz.

Az elkészült fotókból az általam kiválogatott legszebb fotókat gondos retusálás után kapjátok meg, az előre egyeztetett csomag szerint.

Írtam egy pár sort, ami megkönnyítheti a felkészülést a fotózásra, kérlek olvasd el.
https://flowphoto.hu/hogyan-keszulj-az-ujszulott-fotozasra/

Retusálatlan, „nyers” képeket nem áll módomban kiadni.

Scroll to Top